"Τα αυτοκίνητα έχουν γίνει πιο ασφαλή, οι δρόμοι έχουν γίνει πιο ασφαλείς, αλλά ο έφηβος οδηγός όχι ακόμη.! "

Συγχαρητήρια !
Το παιδί σας πήρε το Δίπλωμα Οδήγησής του.

Τώρα ήρθε η ώρα που θα σας ζητήσει να του δανείζετε το δικό σας αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα.

Αρχίζετε να ανησυχείτε.

  • Θα είναι συγκεντρωμένος και υπεύθυνος οδηγός;
  • Θα προσέχει;
  • Θα πηγαίνει με την σωστή ταχύτητα;
  • Θα σεβαστεί όλα αυτά που του μάθατε στα χρόνια που πέρασαν;

 

Δείτε εδώ πως το "Ιχνος" θα σας βοηθήσει να ξέρετε ! 

 

Boy OverSpeed Γιατί είναι γεγονός ότι....

"ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ τροχαία ατυχήματα που προκαλούν νεαροί οδηγοί είναι διπλάσια από τον μέσο όρο αυτών που την ευθύνη φέρουν οδηγοί άλλων ηλικιών.

Το ποσοστό αυτό αυξάνεται δραματικά όταν οι συνεπιβάτες του ανεύθυνου, νεαρού οδηγού είναι συνομήλικοι του που τον συμβουλεύουν να επιδείξει τις ανύπαρκτες ικανότητές του.

Από την επεξεργασία των στοιχείων στην Ελλάδα, τα τροχαία συμβάντα για τα οποία ευθύνονται οι νέοι κάτω των 22 ετών είναι κατά 75% περισσότερο από το μέσο όρο. Παγκόσμια οι νέοι έχουν περίπου διπλάσια συμμετοχή από τον μέσο όρο στα τροχαία ατυχήματα. Δηλαδή αν οι υπόλοιπες ηλικίες προκαλούν κατά μέσο όρο 100 ατυχήματα, στην Ελλάδα οι νέοι μεταξύ 18 - 22 ετών προκαλούν 175 σοβαρά τροχαία ατυχήματα και σε διεθνές επίπεδο 200. Εμπλέκονται μάλιστα σε ατυχήματα λόγω παραβιάσεων του ΚΟΚ και κυρίως της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας.  (Πηγή: TO BHMA)

 

 

 

Με το "Ίχνος" θα μπορείτε να ξέρετε

Σε Πραγματικό Χρόνο OnLine Εποπτεία

Με διπλάσιο ρυθμό αποστολής δεδομένων τοποθεσίας αλλά και αλλαγής κατεύθυνσης απο το οχήμα θα μπορείτε σε πραγματικό χρόνο παρακολουθήσετε τη θέση του σε απευθείας σύνδεση με την πλατφόρμα μέσω του υπολογιστή σας,του κινητού, ή του tablet σας και αντλήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά όπως: ταχύτητα, ακριβή διεύθυνση, ιστορικό κινήσεων κ.λπ.

 

Ειδοποιήσεις

Λάβετε αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις

  • όταν το αντικείμενο εισέρχεται ή εξέρχεται από την ένδειξη ορίων του "γεωφράκτη",
  • αν είναι υπερβολική η ταχύτητα του καθώς και τις ενδιάμεσες στάσεις του,
  • Λάβετε ειδοποιήσεις για την κάλυψη των χιλιομέτρων κλπ.

"Γεωφράκτες"

Δημιουργήστε όσους “γεωφράκτες” επιθυμείτε για κάθε συσκευή που διαθέτετε εύκολα και γρήγορα μέσο της πλατφόρμας διαχείρισης και εαν το όχημα βγεί "εκτός ορίων" θα το μάθετε αμέσως.

 

Ιστορικό και αναφορές

Λήψη και επανεξέταση δεδομένων με έκδοση αναφορών με δυνατότητα παραγωγής σε διαφορετικές μορφές όπως XLS, PDF, CSV, TXT.
Οι εκθέσεις περιλαμβάνουν διάφορες πληροφορίες με βάση την ημερομηνία και το όνομα της συσκευής, συμπεριλαμβανομένων των : ωρών οδήγησης, τις ενδιάμεσες στάσεις, διανυθείσα απόσταση και πολλά άλλα.

 

 

X

Right Click

No right click